Portada > Notícies

Notícies

1. 24/04/2017
    Els esportistes catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van desplaçar amb la Selecció Nacional sub17 a un dels torneigs amb més tradició del continent, el Victor Junior Olve Tournament (JOT) 2017, celebrat a Edegem (Bèlgica) del 15 al 17 d'abril. La parella catalana, va caure als quarts de final per un ajustat 21-23, 21-14 i 20-22 contra els francesos Vincent Macalou i Martin Ouazzen.
  2. 20/04/2017
    El jugador català, va prendre part de la màxima competició continental júnior que es va disputar a Mulhouse (França) del 7 al 16 d'abril. Amaya va participar a la competició per equips, on la selecció espanyola va tocar amb els dits la classificació pels quarts de final després de quedar en segona posició al grup 6 per darrera d'Holanda, i també va participar a la competició individual, a la modalitat de Dobles Masculí amb el seu company madrileny Pablo Alfayate, caient a segona ronda contra els posteriors Campions d'Europa.
  3. 13/04/2017
    El jugador de La Garriga va destacar a la competició de categoria 7* i es va emportar l'or a l'individual masculí de forma contundent, sumant d'aquesta manera la seva primera victòria en Màster Absolut.
  4. 03/04/2017
    Joan Monroy i Carlos Piris, van participar amb la selecció nacional sub17 a la Nations Future Cup a Eslovènia on van aconseguir el bronze a la competició per equips, i van sumar una plata (Joan Monroy) i un bronze (Carlos Piris) a l'individual Masculí i la plata al dobles masculí fent parella a la competició individual. Per altre banda, Elena Andreu va completar una magnifica competició al Yonex Italian Junior 2017 aconseguint la medalla de plata a l'individual femení .
  5. 03/04/2017
    El municipi del Baix Llobregat va acollir el passat cap de setmana la 12ª Prova del Circuit Català que va contar amb la participació de més de 160 jugadors que es van distribuir en dos intensos dies de competició. La categoria "A", va ser TTR Absolut (puntuable pel rànquing nacional).
  6. 31/03/2017
    El passat dimecres 29 de març, un grup de jugadors danesos va realitzar unes sessions d'entrenament al Centre de Tecnificació. Les sessions van ser dirigides pel tècnic de la Federació Marc Gallardo.
  7. 28/03/2017
    El passat cap de setmana es va disputar el Màster sub13 i sub17 del Campello. A la prova de categoria 7*, es van desplaçar els jugadors catalans Jofre Comella i Joan Circuns (Hortons) i Marina Bujan, Assia El Hadmi, Hugo Ruz i Marta González (Granollers). Van ser aquests dos últims qui van destacar amb una medalla de plata al Dobles Mixte sub13 i una segona medalla de plata per Marta González a l'Individual Femení Sub13.
  8. 28/03/2017
    El Club Bàdminton Bellver, va organitzar la seva Prova del Circuit Català per segon any consecutiu que va contar amb una bona presencia de jugadors d'arreu de Catalunya. Els joves jugadors Adrian Melero (Granollers) i Imma Urgell (Bellaterra) es van emportar la medalla d'or a la categoria individual masculí B i individual femení B.
  9. 21/03/2017
    El passat diumenge dia 19 de març es va disputar al SAF de la Universitat Autònoma de Barcelona el Campionat de Catalunya Universitari 2017. Lara Lucas en Individual Femení, Sachin Nataraj en Masculí, Bernat Amaya/Guillem Duran en Dobles Masculí i Bernat Amaya/Lara Lucas en Dobles Mixte (tots ells representant a la UAB) van ser els guanyadors de la competició.
  10. 20/03/2017
    El dissabte dia 18 de març es van disputar a Platja d'Aro els darrers campionats de Catalunya de la temporada, que van agrupar a més de 60 jugadors per disputar les categories sub17, sub11 i Sènior.