Portada > Notícies

Notícies

  1. 12/02/2017
    L'Associació Granollers Esportiva en plena lluita per la permanència rebia a un dur rival aquest dissabte, el Club Bàdminton Benalmádena, que va complir els pronòstics i seguirà lluitant per la segona plaça que dona accès a la final de la lliga.
  2. 07/02/2017
    Els dos joves jugadors del Bàdminton Club Hortons van participar el passat cap de setmana al Màster de la categoria sub11 organitzat a la localitat valenciana de Xàtiva. Els dos jugadors es van emportar la medalla d'or al Dobles Masculí, a més, Jofre va doblar podi amb la medalla de plata aconseguida a la modalitat Individual Masculí.
  3. 06/02/2017
    El Club del Vallès Occidental afrontava la darrera jornada de Lliga amb l'obligatorietat de sumar per evitar les dues darreres places (descens directe). Amb unes condicions climatològiques que van fer parar la competició en diversos moments, els de Bellaterra van aconseguir dues importants victòries contra Jorge Guillen (4-3) i contra Hoyo Manzanares (4-3) i una derrota contra IES La Orden B (2-5). Amb aquests resultats, han obtingut la 14ª posició i podran disputar la fase final de segona divisió (ascens) per tal d'aconseguir la permanència a la Divisió de Plata del bàdminton nacional.
  4. 06/02/2017
    Els Granollerins van perdre el duel contra el seu màxim rival per la permanència, però van aconseguir mantenir l'average de punts positius (la suma de partits i sets entre ens dos conjunts en els seus enfrontaments estan empatats, però els de Granollers tenen una renta a favor de 9 punts)
  5. 31/01/2017
    La Federació Catalana de Bàdminton manté la seva aposta per la formació de tècnics i organitza un curs de formació de Nivell I a Granollers del 8 al 30 d'abril. El curs serà dirigit pel tècnic del Centre de Tecnificació Pau Puig i s'organitza amb el suport de l'Escola Catalana de l'Esport.
  6. 31/01/2017
    Una bona representació d'esportistes catalans van prendre part el passat cap de setmana del Màster Absolut de Huesca. Entre ells va destacar Arnau Duran que va aconseguir dues medalles de bronze, a l'individual Masculí i al Dobles Masculí fent parella amb Marc Gallardo.
  7. 30/01/2017
    Els dos esportistes catalans, que actualment entrenen al Centre d'Alt Rendiment de Madrid, es van desplaçar el passat cap de setmana juntament amb el tècnic del Centre de Tecnificació de Catalunya Pau Puig a la localitat sueca de Uppsala per disputar l'Internacional Sub17 de Suècia, prova puntuable pel rànquing Europeu d'aquesta categoria.
  8. 30/01/2017
    Més de 150 esportistes es van desplaçar fins a la localitat gironina per disputar la 8ª Prova del Circuit Català de la Temporada. Les categories sub13 i sub17 van ser TTR (puntuable pel rànquing nacional).
  9. 22/01/2017
    El conjunt del Vallès Occidental es desplaçava aquest cap de setmana a la localitat cordovesa de Montilla per disputar la 4ª Jornada de la Lliga de Primera Nacional. En aquesta jornada, els de Bellaterra van caure 6-1 contra Ibiza BC, 6-1 contra CB A Estrada i van tancar amb una important victòria per 3-4 contra el Magia de Huesca-Líder Ocasión (rival directe per la permanència).
  10. 22/01/2017
    Fins a 5 importants baixes (Bernat Amaya, Blanca Lucas, Lara Lucas, Natalia Rodríguez i Marina Buján) van fer que l'Associació Granollers Esportiva hagués de requerir dels serveis de les seves joves jugadores del segon equip Marta Gonzalez i Assia El Hadmi. Amb la victòria 1-6, el conjunt d'Oviedo manté el colíderat de lliga i les seves aspiracions d'arribar a la final de la lliga de Divisió d'Honor.
Anterior Pàgina 72 de 151 Següent