Portada > Notícies

Notícies

1. 17/12/2015
    El passat dissabte dia 12 de setembre es va disputar a Salt la 5ª Prova del Circuit Català (darrera prova de l'any) que va aplegar més de 60 jugadors en les diferents categories.
  2. 11/12/2015
    El proper 15 de desembre finalitza el termini d'inscripció al curs de Monitor que organitza la Federació Catalana de Bàdminton a Granollers el 19 i 20 de desembre.
  3. 10/12/2015
    El jugador català formarà part de l'equip espanyol que disputarà el Campionat d'Europa per equips Masculí a Kazan (Rússia) del 16 al 21 de febrer de 2016.
  4. 07/12/2015
    El dissabte 5 de desembre es va disputar al Pavelló Congost de Granollers la 7ª jornada de la Lliga Nacional de Clubs de Divisió d'Honor i l'Associació Granollers Esportiva va vèncer a un rival directe, el CB Tecnun de Sant Sebastià per 4-3.
  5. 07/12/2015
    El 28 i 29 de novembre es va disputar a Granollers la 4ª Prova del Circuit Català de Granollers on la categoria Absoluta A era puntuable pel rànquing Nacional.
  6. 07/12/2015
    El passat 28 i 29 de novembre es va disputar a Guadalajara el Máster Nacional sub15 y sub19 de la localitat. L'expedició catalana va obtenir 5 medalles, on va destacar el doblet d'ors de Carlos Piris a les modalitats d'Individual i Dobles sub15 junt amb el seu company Joan Monroy.
  7. 03/12/2015
    El dia 27 de desembre de 9:00h a 15:00h tindrà lloc al Pavelló de la Mar Bella la Segona edició del Torneig del Tió de Nadal.
  8. 03/12/2015
    Tindrà lloc el proper Diumenge 20 de desembre de 9:00 a 14:00h al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç d'Hortons
  9. 24/11/2015
    El conjunt català de Priemra Divisió es manté 6è a la classificació general amb un balanç positiu de 4 victòries per 2 derrotes.
  10. 24/11/2015
    Aquest dissabte, el Club de Granollers ha viscut la seva derrota més agònica en perdre 4-3 a Benalmàdena contra l'equip Malagueny.